Isporuka roba

Sva roba se dostavlja kurirskim (prijevozničkim) službama na kućnu adresu. Prosječno vrijeme dostave je 4-7 radna dana.

Preuzimanje robe na našoj adresi Dragutina Golika 14, Zagreb

Sve vrste roba je moguće kupiti online a preuzeti na adresi Dragutina Golika 14, Zagreb.

Gubitak ili oštećenje pošiljke

Vaša pošiljka je osigurana od gubitka ili oštećenja u dostavi. Eventualno oštećene proizvode zamjenjujemo sa novima. Molimo da nas odmah po primitku e-mailom obavijestite o uništenoj pošiljci. Obavezna je fotografija uništene ambalaže prije korištenja proizvoda. Kako bismo vas uputili na danje korake.

Uvjeti dostave

Dostava se vrši do ulaza u objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Primopredaja proizvoda

Pošiljka se isporučuje na željenu adresu, ukoliko Vas nema kod kuće dostavna služba će Vas kontaktirati. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Rokovi dostave

Naručene proizvode sa web trgovine sredstvazaciscenje.hr, Oktan nautika dostavlja putem Overseas dostavne službe. Dostava se vrši 2-5 radnih dana od dana preuzimanja paketa iz našeg skladišta.

U slučaju da vas dostavna služba ne zatekne na adresi ostaviti će vam obavijest kada i gdje možete paket samostalno preuzeti.

U rokove za isporuku ne računaju se:

  • dan prijema narudžbe/zahtjeva
  • vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese Kupca
  • vrijeme kašnjenja zbog više sile ili drugih razloga za koje Prodavatelj nije kriv
  • neradni dani ako predstavljaju početak ili kraj roka

Dostava je do ulaza u objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi Kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Iznimka su mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave ili u slučaju vremenskih nepogoda.

Cijena dostave

Za narudžbe iznad 60 € s PDV-om besplatno dostavljamo naručenu robu. Za sve narudžbe manje od 60 € vrši se naplata dostave od 4 € s uračunatim PDV-om po paketu.

Obavijesti

Dostava se vrši na traženu adresu navedenu u narudžbi, obavijest o vremenu dostave primiti ćete od dostavne službe SMS porukom na broj mobitela koji je naveden u narudžbi.

Nakon primitka obavijesti o dostavi možete tražiti promjenu vremena dostave ukoliko vam ne odgovara termin koji ste primili u SMS poruci.

Overseas nudi i uslugu promjene adrese dostave koju možete zatražiti na broju 0800 33 66 33 ili +385 1 3454 555, mailom info@overseas.hr u radnom vremenu:

Od ponedjeljka do petka od 8:00 do 20:00 sati
Subotom od 8:00 do 12:00 sati
Nedjeljom i blagdanom Služba za korisnike ne radi.

Ukoliko želite znati gdje se vaš paket nalazi, to možete saznati putem Overseas Track & Trace usluge.