Isporuka roba

Sva roba se dostavlja kurirskim (prijevozničkim) službama na kućnu adresu. Prosječno vrijeme dostave je 4-7 radna dana.

Preuzimanje robe na našoj adresi Fraterščica 42a, Zagreb

Sve vrste roba je moguće kupiti online a preuzeti na adresi Fraterščica 42a, Zagreb.

Gubitak ili oštećenje pošiljke

Vaša pošiljka je osigurana od gubitka ili oštećenja u dostavi. Eventualno oštećene proizvode zamjenjujemo sa novima. Molimo da nas odmah po primitku e-mailom obavijestite o uništenoj pošiljci. Obavezna je fotografija uništene ambalaže prije korištenja proizvoda. Kako bismo vas uputili na danje korake.

Uvjeti dostave

Dostava se vrši do ulaza u objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Rok dostave

Dostavna služba dostavlja u roku 24-48 sati od preuzimanja pošiljke u skladištu. Uzima se period od 5-7 radnih dana

NAPOMENA: Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave. Pošiljke za otoke koji nisu na rasporedu, bit će dostavljene u roku od 3 radna dana.

Primopredaja proizvoda

Pošiljka se isporučuje na željenu adresu, ukoliko Vas nema kod kuće dostavna služba će Vas kontaktirati. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

DPD Paketna dostava

Dvadeset i treća dimenzija j.d.o.o dostavlja pakete na području na području Republike Hrvatske u suradnji s tvrtkom DPD Croatia d.o.o.. DPD u Hrvatskoj dio je DPDgroup, druge najveće međunarodne dostavne paketne mreže u Europi. Grupa broji preko 800 depoa širom Europe te više od 60.000 stručnjaka u dostavi koji svakodnevno stoje na usluzi više od 360.000 klijenata. Svakodnevno isporučuje više od 4 milijuna paketa u 230 zemalja diljem svijeta, cestovnim, i zračnim putem.

Prednosti DPD dostave:

• Predict – obavijest o vremenskom okviru dostave paketa u okviru od jednog sata!

• Follow My Parcel mogućnost alternativnog mjesta isporuke

• Automatsko osiguranje svih paketa u iznosu od 520,00 EUR (u protuvrijednosti u kunama)

• Live tracking – tijekom cijelog procesa dostave možete on-line pratiti gdje se paket točno nalazi

• Dostava je sljedeći radni dan (24h), osim manja mjesta za koje raspored dostave možete pogledati na: https://www.dpd.com/hr/home/produkti_i_usluge/cijene

Kako funkcionira Predict & FMP (Follow My Parcel)?

Dan prije same dostave primatelj paketa dobiva SMS/e-mail obavijest da je njegov paket na putu te da će biti isporučen sljedećeg dana. U slučaju da primatelju paketa odgovara navedeni datum, ne treba učiniti ništa više. Ako primatelju paketa ne odgovara predviđeni datum dostave, na raspolaganju su mu sljedeće alternativne mogućnosti dostave:

  • Odabir susjeda: paket dostavljamo odabranom susjedu.
  • Davanje punomoći DPD-u da paket ostavi na dogovorenom sigurnom mjestu.
  • Promjena adrese dostave: paket ćemo dostaviti na drugu adresu (na primjer na adresu prijatelja ili adresu gdje je primatelj zaposlen).
  • Promjena datuma dostave: Dostavu je moguće odgoditi do 5 radnih dana.

Dodatno, na sam dan dostave primatelj paketa će još jednom zaprimiti poruku o očekivanom vremenu dostave – zahvaljujući Predictu i vremenskom okviru dostave od 1 sata DPD se pobrinuo za to da možete isplanirati svoje vrijeme i ne čekati na dostavu satima!

Opći uvjeti DPD Croatia d.o.o. javno su objavljeni na stranici društva www.dpd.com/hr

Za dodatne informacije o dostavi slobodno nas kontaktirajte na

Naručeni proizvodi isporučuju se na cijelo područje Republike Hrvatske. Sve dostave na području Republike Hrvatske vrše se putem tvrtke DPD.

Isporuka će uslijediti najkasnije u roku 7 radnih dana od vidljive uplate na računu Prodavatelja. Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvoda više nema, Prodavatelj je dužan odmah obavijestiti Kupca, a Kupac ima pravo raskinuti ugovor i tražiti povrat novca ili pristati na naknadni rok za isporuku. Svi naručeni artikli nastojati će se isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, Prodavatelj zadržava pravo isporuke u više pošiljki. Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi. Kupac može i sam organizirati dostavu ili robu podići u trgovini Prodavatelja.

Ako se proizvod koji je upućen Kupcu vrati jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, Kupac će o tome biti obaviješten (mailom) te će mu biti ponuđene slijedeće mogućnosti:

  • da se naručeni proizvod, na zahtjev Kupca e-mailom, ponovo dostavi na adresu Kupca odnosno primatelja
  • da naručeni proizvod preuzme na adresi ( Fraterščica 42A, Zagreb) uz prethodni telefonski dogovor o terminu preuzimanja

Kada Prodavatelj putem dostavne službe isporuči proizvod Kupcu, Kupac je dužan preuzeti potpisom na dostavnici, čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen. U slučaju da Kupac naruči robu i odbije ju primiti, Prodavatelj ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave i ostalih manipulativnih troškova dostave.

U rokove za isporuku ne računaju se:

  • dan prijema narudžbe/zahtjeva
  • vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese Kupca
  • vrijeme kašnjenja zbog više sile ili drugih razloga za koje Prodavatelj nije kriv
  • neradni dani ako predstavljaju početak ili kraj roka

U slučaju da se naručeni proizvod plaća pouzećem, Prodavatelj će pristupiti isporuci robe po gore navedenim rokovima koji teku od potvrde narudžbe, a Kupac je dužan izvršiti uplatu prilikom odnosno prije neposrednog preuzimanja proizvoda.