BLOG, čišćenje kupaonice, Savjeti

Kako očistiti kupaonicu?

Svakako za održavanje higijene vašeg doma, potrebna je kvalitetna briga oko urednosti i čistoće vase kupaonice.
Pogotovo kada gosti dolaze, prvo će primjetiti da li je uradna I očišćena vasa kupaonica. Krenite od sebe kada dođete kod nekoga, te otiđete na wc sigurno zamjetite kako je očišćena tuš kada, wc daska, umivaonik da li su pločice u kapaoni očišćene, ako domaćin ima tpih u kupaoni da li je on prljav ili je čist I uredan itd.

svakako je najbolje krenuti sa mokrim brisanjem polica

Pretpostavljamo da znate što želimo naglasiti kada kažemo da je kupaonica ogledalo urednosti nečijeg doma.
Pa krenimo redom sa par savjeta kako očistiti kupaonicu da se svatko osjeća ugodno prilikom boravka.
Prije generalnog čišćenja kupaonice, svakako je najbolje krenuti sa mokrim brisanjem polica. Uvijek se kreće sa viših dijelova prema nižim kako bi prašina padala prema dolje. Nakon šte se to pobriše, trebalo bi krenuti sa usisavanjem nakupljene prašine, što po podu tako i u uglovima na stropu.
Za čišćenje stakla najbolje je koristiti O-BRIHSY ZA STAKLO

Koristan trik za čišćenje i usivanje je svakako da stavite neku krpu na vrh usisavača

Da, nažalost to traje i nije baš najlakši posao za čišćenje, pogotovo ako trebate koristiti ljestve kako biste dohvatili visa mjesta za čišćenje.

Koristan trik za čišćenje i usivanje je svakako da stavite neku krpu na vrh usisavača kako ne biste oštetili zidne površine.
Nakon toga se može krenuti na čišćenje ogledala. Kod čišćenja ogledala treba voditi računa o tome da se uvijek dobro obriše ostatak sredstva za čišćenje kako se ne bi vidjeli tragovi. Kada smo već kod staklenih površina, dobro se odmah baciti na posao čišćenja stakla na tuš kabini.
Za čišćenje KAMENCA najbolje je koristiti O-BRIHSY


Potom se kreće sa čišćenjem sanitarija, mali trik kod čišćenja wc školjke kako bi se uklonili ostaci kamenca trebalo bi natopiti krpu ili papirnate ubruse te staviti sa donje strane wc školjke kako bi sredstvo što bolje I duže reagiralo.Za čišćenje podnih površina najbolje je koristiti O-BRIHSY


Na kraju se mokro peru podovi. I kupaonica sjaji kao nova ?